RasmussenPlus Er en enkeltmandsvirksomhed der fra sin opstart i efteråret 2007 har beskæftiget sig med iværksætteri og udvikling af sundhedskoncepter til offentlige virksomheder og individuel
rådgivning og motiverende samtale med privatpersoner.. Den sundhedsfaglige baggrund er fysioterapi.

Karsten Ekmann og undertegnede indledte i 2009 et samarbejde med VibekeMunk.dk. Vores opgave var at udarbejde en drejebog som skulle beskrive et tværfagligt samarbejde mellem fysioterapeut, beskæftigelsesmedarbejder, lægefaglig konsulent og psykolog. Målgruppen var nysygemeldte borgere i Gladsaxe kommune. En konsulentopgave som både praktisk og teoretisk blev en succes og idag er implementeret.

Som tidligere medejer af Algade fysioterapi, nu Arkadens fysioterapi i Aalborg, var jeg i 2006 også med til at godkende ansættelsen af Karsten, som dengang blev håndplukket direkte fra skolen. Jeg har derfor haft fornøjelsen at følge Karsten tæt, og se ham udvikle sig både fagligt og menneskeligt på flere planer og gennem flere år.

Karsten Ekmann er et menneske med høj integritet. Han er højt respekteret blandt sine kolleger og har gennem årene udviklet en unik behandlings tilgang til sine patienter, som bærer præg af høj faglighed med hang til perfektion, stor indsigt i de dele af sit fag han har specialiseret sig i, og ikke mindst en humor over og under bæltestedet som gør at han må være savnet i bagerfaget. Han er en mand der siger til og fra på en kærlig kontant facon så ingen er i tvivl. Det kan jeg godt lide ved ham.

Træningterapi og manuel behandling er Karstens speciale. Dette sammen med hans egen personlige interesse for fysisk aktivitet og hans høje energi niveau, gør det nemt at forstå hans naturlige samarbejde med 2 special enheder som Jægerkorpset og Sirius Patruljen.

Karsten er lavet af noget specielt og kan noget specielt.
Det er derfor en nem opgave at give Karsten mine bedste anbefalinger.

Er der spørgsmål til ovenstående står jeg til rådighed.

Venlig hilsen,

Per Rasmussen
Indehaver af RasmussenPlus