Jeg giver mine varmeste anbefalinger til Fysioterapeut Karsten Ekmann.

Det skal ses i den sammenhæng at Karsten har hjulpet mig med nogle skader, hvor jeg har været i nogle forløb, hvor jeg ikke kunne følge standard rådene for genoptræning: at holde pause i noget tid og så langsom genoptræning. Karsten har formået at speede processen op og har brugt min målsætning som mål for genoptræningen.

Jeg har brugt Karsten både privat og i forbindelse med mit arbejde som Leder af Sirius Forskole. Her har han vejledet og undersøgt vores nye Sirius patrulje folk med deres træning for at klargøre dem fysisk til arbejdet som patrulje mand på Grønland i 2 år .

Karsten er en af de dygtigste fysioterapeuter jeg har mødt både fordi han giver en god behandling med god effekt, men også fordi han motiverer i ens genoptræningsforløb.

Jens Bonde / Leder
Sirius patrulje Forskole.