Frossen skulder/kold skulder, smerter eller endda egentlige skulderskader behandles her på klinikken. Smerter i skulderen udledt af nakkeproblematik ses også ofte her.


Kom dine smerter til livs med fysioterapi der virker
Hos FysioEkmann.dk vil du møde fysioterapi, der giver effektfulde resultater hurtigt og fjerner dine smerter i hoved, skulder, ryg, muskler og led.
Har du ondt?
● Har du hovedpine?
● Har du smerter eller ondt i ryggen?
● Har du smerter i skulder?
● Har du ondt i nakken?
● Vil du mere end at symptombehandle?
Ønsker du?
● En kompetent udredning?
● Den rette diagnose?
● At kommer smerterne til livs?
● Et overkommeligt men effektfuldt træningsprogram?
Min behandling vil
● Forbedre din hverdag med markant færre eller ingen smerter
● Give resultater hvor andre har givet op
● Forebygge nye skader
● Forbedre dit fysiske velvære

Smerter eller ondt i skulder?

Frossen skulder/kold skulder, smerter eller endda egentlige skulderskader behandles her på klinikken. Smerter i skulderen udledt af nakkeproblematik ses også ofte her.

En grundig undersøgelse vil afdække hvor smerterne stammer fra, så årsagen og den rette behandling kan findes. Det er en høj prioritet ikke at behandle symptomer, men at fokusere på den egentlige årsag, så problematikken kan afhjælpes. Nogle patienter har en erfaring med sig om, at operation eller genoptræning ikke har hjulpet. Det er i sjældne tilfælde at klinikken ikke er i stand til at hjælpe disse patienter, da vi har opbygget en betydelig erfaring i forhold til skulderproblematikker. Af samme årsag kan vi også anvendes til
sparring og udredning i forhold til hvorvidt en eventuel skulderoperation kan gavne dem.

Dog henviser klinikken sjældent til operation. Der er simpelthen ikke et behov efter endt skuldertræning og behandling hos os. I få tilfælde hvor der er tale om en ruptur i sene eller muskel råder vi patienten til kirurgisk udredning.

Teknikker der anvendes er fx Mulligan Konceptet, McKenzie Konceptet, akupunktur (Danske Fysioterapeuter) samt specialiseret træning og kinesiotaping.